...ένα τοπίο δεν είναι ,όπως το αντιλαμβάνονται μερικοί,κάποιο απλώς σύνολο γης,φυτών και υδάτων.
Είναι η προβολή της ψυχής ενός λαού επάνω στην ύλη.
Ελύτης "Τα δημόσια και τα ιδιωτικά" σελ.8
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ο Πολιτιστικός σύλλογος του χωριού ευχαριστεί το  συγχωριανό μας κ. Καλύβα Παύλο που ανέλαβε την κάλυψη των εξόδων για την περίφραξη του Δημοτικού σχολείου του χωριού .
Ο κ. Καλύβας ,που υπηρέτησε παλαιότερα και ως δάσκαλος στο σχολείο μας ,ανέλαβε πλήρως τη φροντίδα του έργου ( σχεδιασμός , εργάτες , κόστος) και όπως βλέπετε δημιούργησε έναν ποιοτικά και αισθητικά άψογο περίβολο.....

Το Δημοτικό σχολείο του χωριού είναι  ιστορικό κτήριο , συνδεδεμένο με τη μνήμη των ανθρώπων της κοινότητας, όπως και τόσα άλλα σχολεία στα χωριά της περιοχής ( Λακκωμάτων, Κρεμαστής, Κρύων νερών κ.α.)  . Χτίστηκε με προσωπική εργασία των κατοίκων του οικισμού και κινδύνεψε να χαθεί από τη φθορά του χρόνου .
Το 2008 έγιναν οι πρώτες εργασίες  συντήρησής του από τον ανασυσταθέντα, τότε, Πολιτιστικό σύλλογο. Απομένουν ορισμένες εργασίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό βάψιμο προκειμένου να αποδοθεί για χρήση .
Ευχόμαστε το νέο ΔΣ του συλλόγου ,που θα προκύψει από τις  εκλογές  στις 31 - 08-2014,  να ολοκληρώσει τις εργασίες το γρηγορότερο δυνατό ......